Uw voeten weer stralend?

Bel 0529-431044

Massage

Hot- Stone massage
Wat is hotstone massage
Het is een relatief nieuwe vorm van massage in Europa, terwijl het in principe al eeuwen oud is.
In Engeland gebruiken ze eeuwen geleden de Holdstones in Azie en India waren de stenen de voorlopers van de acupunctuurnaalden. In Amerika wordt het al eeuwenlang door de Indianen gedaan en ook Japan heeft zijn eigen vorm.

Hotstone massage is een massage met warme (ca 50 C ) basaltstenen.
Deze stenen houden de warmte lang vast om vervolgens af te geven aan het lichaam. Er wordt gemasseerd met warme olie die gecombineerd kan worden met een etherische olie naar eigen keuze. Eerst wordt het lichaam met de handen gemasseerd en daarna met de hete stenen.
Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed –en lymfestromen beter gaan stromen.
Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte.
Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieen door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.
Hotstone Massage
Hotstone massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgifting, stimuleert de orgaanfunctie en activeert het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Het lichaam wordt in balans gebracht.

Wanneer hotstone massage Een hotsone massage duurt ongeveer 1 uur.

Afspraak

Maak direct een afspraak via telefoonnummer 0529-431044 of vul het contactformulier in op de website om met mij in contact te komen.

Mailen kan naar info@pedicurejannieheun.nl

Zoeken

Geef hier uw zoekopdracht in om de volledige site te doorzoeken.