Uw voeten weer stralend?

Bel 0529-431044

Reumatische voet

Reuma is een verzamelnaam voor meer dan tweehonderd verschillende aandoeningen van houdings-en bewegingsapparaat.Hiertoe behoren voornamelijk ziekten van de gewrichten en bindweefsel. De meest bekende en voorkomende vorm van reuma is ontstekingsreuma. Reumapatienten hebben vaak klachten ten gevolge van afwijkingen aan de gewrichten. De voet is bij reumapatienten een kwetsbaar onderdeel van het lichaam voor gewrichtsafwijkingen.

De voeten van mensen met reuma zijn vaak extra gevoelig: Dit alles kan weer een beperkte bewegingsmogelijkheid tot gevolg hebben. Doordat de tenen vaak in de verdrukking komen bij te weinig ruimte in de schoen kunnen er ook allerlei nagelafwijkingen ontstaan: Naast nagel afwijkingen hebben mensen met reuma ook vaak last van veel eelt en likdoorn vorming aan de voet, dit wordt veroorzaakt door o.a: Als gevolg van bovenstaande complicaties is het raadzaam om regelmatig, ook als er geen voetklachten zijn om naar een professionele pedicure met aantekening “Reumatische Voet” te gaan.

Vergoedingen door uw zorgverzekeraar! Komt u voor de eerste keer bij een pedicure met aantekeningen Reumatische voet en heeft u een verwijsbrief van de huisarts dan kunt u die samen met de nota opsturen naar uw zorgverzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen kunt u de nota declareren.

Vergoedingen Pedicure zorgverzekering 2012

Afspraak

Maak direct een afspraak via telefoonnummer 0529-431044 of vul het contactformulier in op de website om met mij in contact te komen.

Mailen kan naar info@pedicurejannieheun.nl

Zoeken

Geef hier uw zoekopdracht in om de volledige site te doorzoeken.