Uw voeten weer stralend?

Bel 0529-431044

LCN Red Wine Leaf


Red Wine leaf Foot Bath
Rode wijnblad, Paardenkastanje en berkextracten reinigen de huid en bereiden u op milde Wijze voor op de verdere verzorging.
De extracten stimuleren de doorbloeding en kalmeren het huid oppervlak.

Red wine Leaf Foot Peeling
Rode Wijnblad, Paardenkastanje, Berkexstracten, Druivenpitolie en Peelingkorrels vormen de Basis van dit product.
De peelingkorreltjes verwijderen op een milde wijze afgestoven huidcellen. De druivenpitolie heeft huidverzorgende en beschermende eigenschappen.
De exstracten van het rode wijnblad, berk en paardenkastanje ondersteunen de doorbloeding in de huid en kalmeren ook vermoeide, gespannen en gezwollen benen en voeten. De peeling bereidt de huid uitstekend voor op de verdere verzorging.

Red Wine Leaf Leg Splash
De extracten van rode wijnblad, berk en paardenkastanje en ook Allantoine, Panthenol en Menthyl Lactate maken deze spray tot een echte oppepper. De spray verkoelt en verzorgt gezwollen benen.
U kunt de spray meerdere keren per dag gebruiken en gemakkelijk opspuiten, wanneer en waar u maar wilt. De spray trekt direct in en laat geen laagje achter op uw huid.

Red Wine Leaf Leg Gel
De lichte benengel heeft een verzorgende werking en maakt de huid glad dank zij de Panthenol en Allantoine, zonder een vettig laagje achter te laten. De extracten van rode Wijnblad, Berk en paardenkastanje stimuleren de bloedcirculatie waardoor de huid beter doorbloed raakt. Vermoeide en gespannen benen herstellen sneller en voelen weer lichter.
LCN Red Wine leaf Gel


Red Wine Leaf Foot Cream
De rijke voetencreme verzorgt en beschermt de voeten met Druivenpitolie. De vitamine E die in de creme zit, zorgt voor een mooie huid doordat de cellen worden beschermd.De extracten van rode Wijnblad, Paardenkastanje en berk kalmeren vermoeide, gespannen en gezwollen voeten en ondersteunen de stabilisering van de vaatwanden.

Afspraak

Maak direct een afspraak via telefoonnummer 0529-431044 of vul het contactformulier in op de website om met mij in contact te komen.

Mailen kan naar info@pedicurejannieheun.nl

Zoeken

Geef hier uw zoekopdracht in om de volledige site te doorzoeken.