Uw voeten weer stralend?

Bel 0529-431044

French mancure

French Nailart De French Manicure is een manier van lakken waarbij de nagels een schitterende natural look krijgen. De nagel randen worden parelwit terwijl de natuurlijke kleur van de nagels versterkt wordt. French manicure is uiterst geschikt om het verschil tussen kortere en langere nagels te camoufleren. Het witte randje maakt de kortere nagels optisch gezien langer.

Nagelslakken
Gelakte nagels zorgen voor de finishing touch!
Om een goede hechting van de lak op de nagels te verkrijgen, is het belangrijk dat de nagels schoon, droog, vetvrij en glad zijn.
NAgelslakken
Base coat
Base coat beschermt de nagels tegen verkleuring en uitdrogen van de nagels en vult bovendien eventuele oneffenheden in het nagelbed op.

Lakken
De kleurlak wordt minimaal in twee lagen aangebracht. Top coat
De top coat is met name bedoeld om je nagellak te beschermen. Er zit een extra glansmiddel in de topcoat, waardoor je nagels er nog gezonder en stralender uit zien.

Nail-Art
Nail-Art is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden.

Het geeft de nagels een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven. Natuurlijk kun je ook zelf een ideetje voor de nail-art voorstellen.

Nail-Art is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden.

Het geeft de nagels een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven.

Natuurlijk kun je ook zelf een ideetje voor de nail-art voorstellen

Afspraak

Maak direct een afspraak via telefoonnummer 0529-431044 of vul het contactformulier in op de website om met mij in contact te komen.

Mailen kan naar info@pedicurejannieheun.nl

Zoeken

Geef hier uw zoekopdracht in om de volledige site te doorzoeken.